Concursul Internațional de Comunicări Științifice "Tudor Drăganu"

Universitatea Petru Maior
Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative

Catedra de Discipline Juridice şi Administrative
în parteneriat cu
Fundatia Pro Iure
Universul Juridic

CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE "TUDOR DRĂGANU"

Petru Maior Continuînd tradiția ultimilor ani, și de această dată, Comitetul de Organizare al Concursului Internațional de Comunicări Științifice ”Tudor Drăganu” dorește crearea unui cadru academic și științific propice dezvoltării abilităților de cercetare și oratorie ale studenților, cu ocazia celei de-a XIII – a ediții.

Organizatorii își propun să nu neglijeze latura socială și interculturală a evenimentului prin facilitarea modului în care invitații și participanții pot interacționa prin expunerea viziunilor proprii asupra unei teme de interes general. De asemenea, o consecință firească a acestor reuniuni, o reprezintă și stabilirea relațiilor de prietenie și colaborare academică între studenții Uniunii Europene și nu numai.

Cu ocazia acestei manifestări academice, considerăm că se pot iniția și consolida legăturile educaționale dintre Universitatea noastra și celelalte universități din țară și străinătate.


Susținerea lucrărilor participante la concurs se va desfășura în sala de conferințe a Hotelului ”Continental”, Piața Teatrului nr. 5 – 6, cod 540 046, Tîrgu Mureș, România.


Pentru a vizualiza correct acest website propunem să utilizați ultima versiune de Mozila Firefox, Internet Explorer sau Google Chrome cu plugin-ul Adobe Flash Player instalat (faceti click pe linkuri pentru a descărca aplicatia dorită).