Concursul Internațional de Comunicări Științifice "Tudor Drăganu"

Universitatea Petru Maior
Facultatea de Ştiinţe Economice, Juridice şi Administrative

Catedra de Discipline Juridice şi Administrative
în parteneriat cu
Fundatia Pro Iure
Universul Juridic

CONCURSUL INTERNAȚIONAL DE COMUNICĂRI ȘTIINȚIFICE "TUDOR DRĂGANU"

Petru Maior Într-o bună tradiție, și în acest an, cu ocazia celei de-a XII-a ediții, organizatorii Concursului Internațional de Comunicări Științifice „Tudor Drăganu”, doresc să ofere cadrul academic și știintific potrivit desfășurării unui concurs pentru studenți.

Totodată, manifestarea se dorește a fi o ocazie perfectă pentru a intensifica schimbul de idei și cunoștiințe noi, de a stabili relații de prietenie și colaborare academică între studenții Uniunii Europene și nu numai.

De asemenea, evenimentul se dorește a fi un bun prilej de a iniția și consolida legăturile educaționale și culturale dintre Universitatea noastră și celelalte universități din țară și străinătate.


Lucrările Concursului se vor desfășura în sala de conferințe a Hotelului „Continental” din Tîrgu-Mureș, str. Piata Teatrului nr. 5-6, cod 540046, Tirgu-Mures, Romania, Târgu Mureș 540046.


Pentru a vizualiza corect acest webiste propunem să utilizați ultima versiune de Mozila Firefox, Internet Explorer sau Google Chrome cu plugin-ul Adobe Flash Player instalat. (faceti click pe linkuri pentru a descărca aplicatia dorită)